Zelftest

geplaatst in: verhalen | 0

Kwam gisteren na mijn werk beroerd thuis en voelde mij zo moe en een keelpijn,en een hoofdpijn en dacht morgen nog één dag werken dan heb ik weekend maar Marco vond het beter om mij ziek te melden.

Toen ik de eerste keer moest rennen naar de wc om te braken vond ik ook dat een beter idee dus ik had mij ziek gemeld de symptomen komen wel overeen met corona morgenochtend gelijk de dokter bellen.

Na dertien uur geslapen te hebben had ik zo’n dorst geen trek in eten toch maar de dokter bellen na een wachttijd van 15 minuten werd ik aangeraden om een zelftest te halen bij de supermarkt of drogisterij. Marco uit bed getrommeld en hem op pad gestuurd en gelijk wat boodschappen halen want blijk ik wel corona te hebben zitten we tien dagen waarschijnlijk in quarantaine.

Eerst de hele bijsluiter gelezen en daarna alles stap voor stap gedaan alles alvast klaar gezet om iedere stap goed op te volgen.

Eerst mijn neus een paar keer goed snuiten en dan je handen goed wassen en goed droog maken.

Dan het wattenstaafje uit de verpakking halen en die vijf keer langs de randen van je neus halen en daarna in je andere neusgat hetzelfde doen.

Toen dat staafje in het buisje doen en in het vloeistof rond draaien wel 30 seconde lang daarna aan de onderkant knijpen zodat het vloeistof echt in de watten komt daarna het staafje eruit en dan nog het buisje ronddraaien niet schudden,maar draaien en dan vier druppels op de testcassette doen.

Na 15- 30 minuten kan je de uitslag aflezen of je negatief of positief bent.

Het is negatief Marco heeft gelijk ik heb gewoon de griep en nu uit zieken.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *