Zie ginds komt de………

geplaatst in: verhalen | 0

Tegenwoordig komen de feestdagen goed aanbod in de winkels en dan zie versieringen aan gebracht. We hebben Valentijnsdag gehad en hadden overal knuffels staan met hartjes.Nou hebben ze bij ons een stoomboot nagebouwd en ik vind het super gedaan,krijg er weer een leuk gevoel bij als ik het zie dan komt het kleine Esthertje weer boven drijven die thuis haar schoen mocht zetten.

Voor de kachel samen met mijn broertje Boy(Axel) en mijn zusje Rhodé en zo hard mogelijk zingen zodat hij je goed kan horen,van de zenuwen konden we de slaap niet vaten.

Toen ik zelf moeder werd de traditie voortgezet aan mijn eigen kinderen Zefanja en Robby die net als mij zo hard zongen om aan de Sinterklaas kenbaar te maken dat er een lekkere wortel voor het paard in hun schoen zaten.

En nu nog komt die kindergevoel naar boven en als ik het bouwwerk zie op het werk dan ben ik trots dat ik bij dit bedrijf werk.De Sinterklaas liedjes komen naar boven en dan zie ik hoe mijn kids er van genoten van de Sinterklaas intocht met zijn Zwarte Pieten en dan als ik dan hoor hoe lang ze er al mee bezig zijn om de Zwarte Piet uit deze traditie willen schrappen.

Voor mij hoort Zwarte Piet bij Sinterklaas .

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *