Zo genoten vandaag

geplaatst in: verhalen | 0

Het werd weer een prachtig weekend en dan zijn we altijd op de Vlietland te vinden jullie zullen het wel eentonig worden maar we genieten er met volle teugen van iedere dag zie je wel dezelfde mensen maar ook vaak komen er wel bekende bij die al een tijdje niet meer geweest zijn.

Om elf uur stond Maja en Sjaak al op ons aan het wachten en het inladen van de bolderkar is nu gewoon routine werk zo ingepakt en dan lopen naar het veld ik heb altijd een stevige stap erin en iedereen ziet mij aankomen en dan een kwartier komt Marco er eindelijk aan.

Het voortrekken van de bolderkar tot aan het wandelen met Sjaak dan ben ik in mijn nopjes,ik kijk ook steeds of ik iets apart tegen. Vaak een dode mol,een konijn die vrolijk rondhuppelt en bloemen die verscholen ergens zitten.

Als we alles klaar hebben liggen begint Maja aan het bakken van onze eieren voor op brood en Sjaak is wat onrustig omdat hij niet goed weet ga ik in de

Hadden geen kaas,geen ham en geen bacon bij ons dus een kale spiegelei maar het smaakte ondanks die drie ook heel erg lekker.

Ik ging weer lekker wandelen even drie kwartier weg en hier en daar kijken en dan zie ik twee mooie vlinders die zo stil bleven staan op een blad.

En wat ver twee mooie Libellen die eerst zaten te paren en natuurlijk verstoorde ik het ritueel.

Sjaak zocht steeds verkoeling op of een beekje waar hij wat drinken.

Toen ik terugkwam was het alweer bijna etenstijd en wat staat er op het menu Maja had shoarma vlees mee en dat gingen we eten met een dikke klodder knoflooksaus en shoarmasaus we hebben heerlijk gesmuld. Moet echt wat gaan bewegen want augustus staat zo voor de deur.

Er waren nog bekenden om ons heen en die vonden het heerlijk ruiken,maar dit is ons avondeten en we aten vroeg omdat ik maandag moet werken rond tien voor acht waren we thuis,nog een kop thee en dan naar bed.

Hebben jullie ook zo genoten van het weekend en het komend weekend staat er ook mooi weer voorspeld geniet ze,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *