Zo leuk,visite

geplaatst in: verhalen | 1

Maya appte ons of we het leuk vonden als ze even op de koffie kwam,en natuurlijk vinden we het super leuk. Ik zei;”je kan Sjaak gewoon meenemen hoor”. Tussen zeven en half acht zou ze komen. Ik vind het altijd leuk om iemand op visite te krijgen.

Heb alvast een parkeerplek vast gehouden zodat ze gewoon voor de deur kan parkeren. Maar toen Maya eraan kwam stonden er wat auto’s achter haar daarom deed ze haar auto op de oprit.

Sjaak voelde zich gelijk thuis lag op de bank met zijn koppie op het dekbed van Marco. Even de tv voor het Nederlands elftal en heb heerlijk wat poffertjes klaar gemaakt voor ons.

Voor Sjaak had ik een stukje draadjesvlees fijn gesneden zo werd hij ook even verwend

Nadat ik er een foto van heb genomen mocht hij er van smullen.

Heb ook een waterbakje klaar gezet zodat hij er van kon drinken.

Even Sjaak in de tuin gelaten kon even een plasje plegen en toen ik binnen zat bleek ik een stuk plant meegenomen te hebben wilde het naar buiten gooien zag ik een egel aankomen waggelen. Toen ik hier kwam wonen was er vaker een egel in de tuin daar moest ik ook een foto van.

Hij/zij had zich helemaal opgerold dus snel een schoteltje met pindakaas neergezet en daar ging hij/zij van smullen.

Hier zie je dat hij/zij nog wat angstig was maar zodra ik weer binnen was begon hij/zij zich op zijn/haar gemak te voelen.

Wat een mooi gezicht zeg Maya ging rond tien richting huis. Het was supergezellig dat ze er was we zien of horen elkaar snel weer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *