Zomer check

geplaatst in: verhalen | 1

Mijn autootje krijgt een zomer check dus meteen vanuit mijn werk door gereden naar Woerden was ruim op tijd.

Automaat doet het niet dus geen bakkie koffie maar zit met mondkapje wel in de wachtruimte duurt een half uurtje voor ze klaar zijn mijn klip voor mijn gordel moet vervangen wordt benieuwd wat het mij gaat kosten.

Kijk mij zitten vind mijn mondkapje wel supergaaf,misschien zo lekker voor in het zonnetje zitten kan ik nog even paffen.

O,tjee de monteur komt er aan en kijkt niet echt tevreden hij verteld wat er scheelt en dat het echt gebeuren moet hij gaat even een berekening maken ik bel Marco en probeer uit te leggen wat Kees had gezegd maar de helft ben ik al kwijt.

Daar komt hij weer en ik hoor het bedrag en zeg dan:”kan jij Marco dat allemaal uitleggen”.En zo belt hij de mobiel van Marco en leg het aan hem uit.

Voor ik te horen krijg welke leenauto ik krijg overhandig ik hem Marco zijn autosleutels zodat de batterijen vervangen kunnen worden.

Nou we lopen naar mijn toe om alle boodschappen en benodigdheden eruit te halen en zo ga ik op weg naar huis gelukkig is het dezelfde auto die ik zelf heb even een goede zender zoeken want hou van Sky-Radio maar ben bijna thuis morgenochtend maar verder zoeken.

Benieuwd wanneer ik hem weer op kan halen want ben zo aan mijn eigen auto gehecht wat wel weer grappig is dat mijn collega mijn auto herkent en als deze dan op mijn plek zien staan dan denkt ze zal Esther vrij zijn of toch plotseling vakantie gekregen hebben🤣🤣🤣.

Doordat met deze auto rij heb ik wel zoiets van mijn remmen waren echt versleten want ik moest ik ver doortrappen volgende keer beter opletten.

Morgen lekker genieten op het strand.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *