Zondag

geplaatst in: verhalen | 0

Om zeven werd ik wakker,kon niet meer slapen,Marco ligt nog lekker op één oor en ik loop zachtjes de trap af. Beneden open ik alle ramen het is er heel erg benauwd,doe de waterkoker aan en kijk vanaf de bank naar buiten.

De wolken laat al wat zonnen straaltjes erdoor,het wordt een nog mooiere dag voorspeld,ik maak Marco met koffie op bed wakker,de schat slaapt zo slecht met het warme weer,toch ontwaakt hij en komt achter mij aan naar beneden.

Tassen ingepakt en vertrekken maar lekker op weg naar de Vlietland. Het is rustig op de weg richting de Vlietland hopelijk ook bij de parkeerplaats.

Hier en daar nog een plek gelukkig we kunnen dichtbij parkeren en pakken snel alles in de bolderwagen.Je merkt al hoe warm het is wel lopen over het bruggetje en ik schiet wat foto’s. Grappig ik maar van twee kanovaarders een foto maar weet niet wat ik zie als ik het resultaat bekijk.

Marco heeft haast en wil zo snel mogelijk een duik nemen.

Hier loopt Marco richting het veld erg ben ik hé laat hem de kar trekken.

Op het veld aangekomen en alles neergezet te hebben duiken we gelijk het water in super lekker en afgekoeld druipt lopen we naar een kleed en ploffen neer.

“Heerlijk genieten zo hé schat”:zegt Marco. “Wat een geweldige dag is dit”:zeg ik. Omdat wij al bijna negen jaar er komen worden we begroet door bekende en vaak onbekende komt omdat wij iedereen een goedemorgen toe wensen.

En wat is er leuker om mensen te bekijken die het veld opkomen en soms een gevecht aangaan met een tentje opzetten. Van afstand zie je dat allemaal gebeuren en dan hebben we een lol samen.Het is precies zo’n tent de een doet het in tien minuut en een ander is er een half uur mee bezig.

Ik heb ook nog eens een goede daad verricht er moest een zwemband opgeblazen worden,en de pomp werkte niet echt dus ik hielp mee en was nog eerder klaar dan de pomp held van de dag🤣🤣.

Bijtijds naar huis gegaan maandag weer werk.

Weltrusten💤💤💤.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *