Zondagsschoonmaak

geplaatst in: verhalen | 0

Ik liep er een tijdje mee,dat je waar je ook bent of kom dat mensen zoveel tijd aan hun mobiel besteden en bij ons sluipt het er ook geregeld in,en daarom had ik met Marco zitten praten en gezegd door de weeks hebben we al weinig tijd samen laten we voortaan onze mobiels wegzetten en meer samen doen.

Vanmorgen lag Marco nog op bed en ik maakte voor mezelf een ontbijtje en dacht zal eens de ramen gaan schoonmaken,nou hebben we dertien ramen beneden en dan is het alleen de binnenkant geteld.Dus besloot ik de meest vieze ramen te pakken,dat zijn de deuren naar de tuin toe,niet alleen binnen maar ook buiten gelijk gedaan toen Marco beneden kwam besloot hij mij te helpen. Ondertussen had ik het raam achter de tv ook al gedaan van binnen en buiten even rust samen wat drinken.

Nou de drie van de vier ramen aan de voorkant wat een werk zit erin als je binnen en buiten wil klaar hebben,maar dit is beter dan de hele dag op mijn mobiel of tv kijken.

Zo we hebben genoeg gedaan nu moet Marco nog ontbijten eigenlijk maar het wordt een brunch.

Even een foto van Marco aan het werk niemand zal het geloven die hem goed kennen maar mijn schat die helpt mij geregeld en daar ben ik superblij mee.

De eerste week in het nieuwe jaar een feit.

En voor de mensen die ik het nog niet heb gezegd.

Heel veel liefde,gezondheid en respect naar elkaar in 2020

Geef een reactie