Maand Juni

geplaatst in: verhalen | 0

Ik begon met mijn blog:Lang niet gezien dat klopt wel een oud collega waar ik meegewerkt heb jaren geleden en heel veel leuke herinneringen aan heb overgehouden. Vond het supergezellig bij jou we moeten echt contact houden.😘

Toen had een blog geschreven over:Even genoten een weekje vrij genomen mijn batterij opgeladen kan er dan weer goed tegenaan.

Na relaxen weer aan de bak met in het achterhoofd er komen nog meer mooie dagen aan.Weer een mooie dag.Zonnen en zwemmen en natuurlijk gezelligheid maakt mijn dag al goed.

Je heb van die dagen dat het zonnetje zich niet wil laten zien dan moet je wat anders verzinnen aangezien ik eerdaags langs de garage moet.Wil ik:Mijn autootje er goed uit laten zien vandaar deze blog.

Vroeg in de ochtend iemand tegenkomen is geen probleem maar om iemand lopend midden op de weg :Dat was even schrikken daar gaat deze blog over.

Nu moest het mijn auto naar de garage rond drie had ik mijn afspraak voor:Zomer check dat schreef in de blog over.

Ook dat moest een keer van komen:Langs de tandarts was er bijna twee jaar niet meer geweest ondertussen hoop ik mijn tandjes goed onderhouden te hebben dat lees je hier.

Voor mijn laatste bakkie heb ik weer even een moment om te relaxen dat kunnen jullie op deze blog lezen

Met dit :Spelletje Merge Mansion kan ik ook even mijn wereld afsluiten daarom schrijf ik hier over.

Natuurlijk heb ik weer:Mijn leen autootje meegekregen waar ik niet in mag roken en waar ik mij netjes aan hou.Dat kan je op deze blog lezen.

Onze eerste vervoermiddel voor onze spulletjes die we meenemen naar het veld weet onderhand niet meer hoeveelste: Bolderkar nr4 denk ik we versleten hebben daarom lees je dat 👆.

Uitgeslapen is mijn volgende blog soms lukt het om een paar uur extra in bed door te brengen maar toch ben ik een ochtendmens eenmaal de ogen open meteen eruit lees of het mij uiteindelijk gelukt is.

Na de hevige sneeuwbuien dit jaar voeren ze veel werkzaamheden uit ook op de N11 daarom schreef ik deze blog:Afgesloten

Met een mooie tekst van Til hebben we op de VL een:Barbecue 2021 georganiseerd met twaalf man alleen gezelligheid en veel eten

Een jubileum van:Blog al zes jaar en nog steeds met veel plezier dankzij mijn volgers😘

Zo warm daar kunnen we ook altijd wat mee dat lees je hier op deze blog.

Zon of bewolkt zie je dat het ons niet uitmaakt behalve als het al regent dan blijven thuis maar nu was het een twijfelgeval en dat lees je hier.

Eén dag geen Vlietland daar is het heerlijk vertoeven vind ik zelf maar er een keer niet heen is nog geen ramp vermaken ons thuis ook wel daarom kan je het hier lezen wat we dan doen.

Zijn we de enigste op VL het is niet bijzonder mooi weer als we aankomen maar het beloofd in de loop van de dag beter te worden dat kan je hier lezen of het zo is.

Moet kunnen:Even gek doen bij AH vooral met deze EK we zijn door naar de achtste finale en dat kan hier lezen wat ik er over vertel.

Ik ben zo gelukkig met mijn mannetje en dat we al:Elf jaar with lot of love hebben in onze relatie lees je hier👆

Als kind ben ik :Voetbal in gerold dat lees je allemaal hier op deze blog.

Vrijdag neem ik:Een dag off kijken hoe dat is om vier dagen te werken en toch een lang weekend dat lees hier allemaal over.

Er was geen zon maar wel erg benauwd daar schreef ik deze blogNiets houd ons tegen zolang we bloot kunnen is het goed.

Nederland 🇳🇱-Tsjechië 🇨🇿 te zien maar eerst tijd voor ontspanning. Heerlijk op de Vlietlanden en op tijd naar huis voor de wedstrijd. Lees mijn blog maar.

Geen mondkapje meer op de wat zal dat wennen zijn zeg lees mijn blog erover:Eindelijk mogen ze af

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *