Rondje Vlietland

geplaatst in: verhalen | 0

Zondagochtend hadden we afgesproken om elf uur bij de Vlietland met Maja en dan gingen we lekker ontbijten wat we vaker doen in het weekend als Maja niet hoeft te werken.

Het zonnetje was heerlijk aan het branden en ik daarna een wandeling met Sjaak maak. We namen het normale rondje tot ik toch wilde weten wat je nog meer had dus ik had Sjaak al los gelaten bij het bord vogelkijkscherm.

Nu durf ik hem vaker los te laten dan zie je hem met andere honden spelen en ravotten we waren rond de klok van twaalf denk ik vertrokken en Marco en Maja zijn nu al gewend dat ik ongeveer een uur onderweg ben.

Het eerste uur al zoveel stappen gezet.

Dan kom je bij een soort dijk aan waar ik hem even vast zet ben zo bang dat hij het boerenwrggetje over gaat dus we liepen en overal zitten inhammen waar honden even in het water kunnen om af te koelen of te drinken.

We liepen verder en het was echt heerlijk zo samen zaterdag een hele dag met Maja op pad geweest wat je overigens in mijn blog Hier kan lezen en Hier kan lezen.

Dit is tussen 13:00 tot 14:00

Ik heb een kwart Vlietland gehad en het begint warmer en warmer te worden dus ik doe mijn spijkerjack uit en Sjaak vind het helemaal geweldig dat we zo lang lopen op een gegeven moment komen we weer op een stuk aan waar hij los mag en ik maar foto’s schieten ben er echt verslaafd aan overal foto’s van.

We kunnen nog net niet de overkant zien waar we zitten ik moet nog verder lopen maar Sjaak vind het heerlijk om in elke inham even pootje baden.

We zijn op de helft en hopelijk kan ik hun nu zien en zij mij.

Zoveel stappen verder

Ik bel Marco op en zeg:”ga eens in het water staan misschien zie je mij”. Ik moet wel aanwijzingen geven en met mij spijkerjack in de lucht en ja,hoor ze zien mij ik zie alleen kleine mensen staan en kan niemand onderscheiden wie,wie is.

We moeten nog een stuk lopen dan komen we bij het waterpark aan waar een persoon alles kapot heeft gesneden en de politie en Seon zijn daar nog druk aan het werk. Verderop is een paardenparcours en daar mag je niet doorheen alleen zijn er niet overal hekken dus ineens stond midden op het parcours en schreeuwde de mensen:”ga aan de kant met je hond,want er komen paarden aan”.

Ik maak een stop bij de snackbar en haal een slush puppy en dan zie ik dat ik vier uur onderweg ben geweest.

Laatste meter voor ik terug ben.

Moe en voldaan kom ik aan en zie op mijn app hoeveel stappen ik totaal heb gelopen voel mij heel trots.

Marco en Maja zijn blij dat we terug zijn en dan leg ik mijn hoofd neer en slaap bijna anderhalf uur dan is het bijna etenstijd maar het weer slaat om en we vertrekken vroeger dan we gepland hebben naar huis.

Thuis ga ik toch bijtijds naar bed,morgen weer werken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *